Om oss

JIGAB Golv AB

JIGAB Golv AB startades 1999 av fyra personer som samtliga hade en lång bakgrund inom härdplastgolv. Tillsammans hade de en gedigen erfarenhet inom branschen.

Härdplastgolv var själva grunden i verksamheten i många år men 2003 valde man att bredda utbudet av tjänster och lade till golvavjämning som ett komplement till härdplasterna. Detta för att kunna erbjuda en mer komplett tjänst till våra kunder. År 2005 utökade man med ännu ett affärsområde, Diamantslipning och genast kändes utbudet mer komplett!

Dessa tre affärsområden utgör i dag basen av vad JIGAB har specialiserat sig på och erbjuder sina kunder. Idag är JIGAB ett väletablerat bolag inom golvbranschen, som sedan 2018 ägs och drivs av Christoffer Johansson, Frank Uddemar och Andreas Malm.

Leverantörer

Flowcrete

Flowcrete är en av världens ledande tillverkare av fogfria golvsystem/härdplastbeläggningar och är  huvudleverantör till JIGAB inom detta golvsegment. Tack vare Flowcretes stora utbud och erfarenhet i branschen kan vi på JIGAB tillsammans med Flowcrete erbjuda ett stort utbud av olika golvbeläggningar med högsta kvalitét.

 

Eporoc

Som komplement till Flowcrete arbetar JIGAB även med material ifrån Eporoc, en mindre svensk materialleverantör med fokus på hög kvalitét och stor möjlighet till skräddarsydda golvösningar.

 

Weber 

Sedan 2005 har JIGAB Golv varit en Certifierad Weber-Entreprenör (CWG). Det innebär att när du anlitar oss anlitar du en yrkeskompetent och erfaren entreprenör som kan Webers golvsystem och produkter.  Vi har uteslutande arbetat med Webers produkter och cementbundna golvavjämning ända sen start. Besök www.weber.se för mer information om Webers golvsystem och produkter.

 

Husqvarna/HTC 

Husqvarna/HTC är en mångårig samarbetspartner som tillhandahåller slipmaskiner och sliptillbehör i världsklass för både grov slipning av ytor i dåligt skick, till finare slipning och polering av betonggolv. Med en stor maskinpark och Husqvarna/HTC i ryggen står vi rustade för att ta hand om de projekt och utmaningar som finns på marknaden.

Certifieringar

CWG, Certifierad Weber Golventreprenör 

CWG och CWG-K har genomgått en speciell utbildning i Webers regi. Alla arbeten utförs enligt Webers kvalitetssäkringsprogram. Utförandet av mer avancerade lösningar och funktioner anförtror vi endast åt våra certifierade entreprenörer för att vara säkra på bästa möjliga slutresultat.

 

AFG 

JIGAB är en auktoriserad golventreprenör ansluten till Auktorisationsnämnden för Fogfritt Golv (AFG). Genom att vara en auktoriserad golventreprenör erbjuds kunderna en trygghet i att golven läggs av kunniga och utbildade yrkesmän hos JIGAB, samtidigt som alla arbeten utförs med erforderlig kvalitetsdokumentation i enlighet med de krav som ställs på auktoriserade företag anslutna till AFG. På så vis kan JIGAB erbjuda en trygg och säker golvlösning som kvalitetssäkras i enlighet med framtagna branschkrav.

Miljötänk

Att värna om miljön är något vi på JIGAB Golv strävar emot varje dag. För oss handlar det om att göra både de stora och små valen för att på ett bra sätt vara med och göra skillnad för klimatet på lång sikt. Detta återspeglas i vår vardag både när det gäller den dagliga sorteringen av skräp, till val av miljöbilar samt val av samarbetspartners som gör aktiva val av miljöförbättrande åtgärder.

Vi sponsrar och stöttar